Connect
To Top

Carl Cox – ‘K’Pasa/Spoon’

     CARL COX a produs cea de-a 50 a piesa pentru label-ul sau INTEC RECORDS, "K'Pasa/Spoon", care reprezinta si un tribut adus regretatului Mark Spoon.
Carl Cox, acest "techno big gun", a pus bazele Intec Records acum mai bine de 6 ani, scopul sau fiind acele de a crea un ''culoar" de promovare pentru cei mai cunoscuti producatori..dar si pentru new comeri.In ultimii ani, Intec a lansat o serie de track-uri care au devenit succese notabile: Smith & Selway – "Move", Tomaz & Filterheads – "Sunshine" si Renate Cohen – "Pontape". De putine vreme atentia a fost indreptata spre nume precum Sebastien Leger, Hiroki Esashika si Allen Banford.

Luna viitoare label-ul marcheaza un nou sezon cu cea de-a 50-a realizare – "K'Pasa/Spoon".Produsa de Carl Cox, piesa aduce si un element de noutate; este pentru prima data cand boss-ul unui label realizeaza un material original pentru Intec….si inca ceva…. In felul acesta Cox, aduce un tribut de recunostinta lui Markus Loffel aka Mark Spoon [jumatatea proiectului Jam & Spoon], care a decedat in luna ianuarie a acestui an.

              "K'Pasa/Spoon" va fi lansata in 4 septembrie de Intec Records.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...