Campania umanitară “Meci de zâmbete”

Meciuri demonstrative de fotbal pentru ajutorarea copiilor bolnavi de TBC Osos. 

10346104_617734505000140_726339734523962342_nAsociația Tinerilor pentru România organizează, în parteneriat cu Liga Studenților de la Universitatea “Ovidius”, Consiliul Județean al Elevilor și Plus Communication, sâmbătă 31 mai 2014, începând cu ora 18.00, la terenul F.E.F.S. “Ovidius”, campania umanitară “Meci de zâmbete”. Scopul manifestării sportive este de a strânge fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de TBC Osos de la Spitalul din Mangalia.
Campania, care se vrea a fi o tradiție la malul mării, va debuta cu patru meciuri demonstrative de fotbal între echipe formate din jurnaliști, ONG-uri, studenți și elevi. Cu acest prilej, toți constănțenii sunt invitați să urmească meciurile inedite de fotbal între generații și să-i sprijine pe copii de la Spitalul din Mangalia.
La campania umanitară “Meci de zâmbete” vor participa 8 ONG-uri din Constanța: Asociația Tomis Antidrog, Organizația Studenților Basarabeni, Asociația de la Dunăre la Mare, Asociația Națională Cultural Artistică “Total Dance Center”, Comunitatea Aromânilor din România – Filiala Constanta, Asociația Sport pentru Sănătate, Civicus Voluntaris și Black Sea Equilibrium. Echipa jurnaliștilor va fi formată din reprezentanți ai Digi 24, Antena 1 Constanța, Litoral TV, Plus Communication, Radio C FM şi Urban Express.
“Este un proiect inedit la Constanța. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să dezvoltăm o punte solidă între mass-media constănțene, reprezentanți ai societății civile, studenți și elevi. Important pentru noi este să ne simtim bine, toate echipele vor fi din start câștigătoare, interesul nostru comun este să-i ajutăm pe acești minunați copii de la Spitalul din Mangalia. Îi invităm pe toți constănțenii îi sprijine și să ne bucurăm împreună pentru o faptă nobilă”, declară Cristian Tănase, președintele Asociației Tinerilor pentru România.
De Ziua Internațională a Copilului, micuții din Mangalia vor primi cadouri și multe zâmbete din partea tuturor participanților la campania “Meci de zâmbete”.
“Ne bucurăm că putem participa la această acţiune, formând o echipă a elevilor dintre tinerii de la CJE, iar astfel punem umărul pentru a putea să le oferim zâmbete micuţilor de la Spitalul din Mangalia.” a declarat Sergiu Bălan, preşedinte interimar Consiliul Judeţean al Elevilor.
Proiectul se desfășoară cu sprijinul partenerilor: Diverta, Roxxy New Fashion, Blacksea Properties, Radio Deea.
Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.