Cabana din lemn cu design extraterestru – foto –

Denumirea cabanei cu design futurist te poarta cu gandul spre un obiect extraterestru, aterizat in mijlocul naturii, intr-o localitate pitoreasca din regiunea austriaca Tirol, cu vedere spre crestele Alpilor austrieci.

cabana lemn ufogel austria tirol iarnaUFOgel este o casuta din lemn cu suprafata de 45 mp, suspendata pe 6 piloni metalici tubulari, creatie a arhitectilor companiei germane Urlaubs Arhitektur, ce poate fi inchiriata de turistii veniti in zona. Inedita constructie ecologica a uimit prin forma sa neconventionala ce stimuleaza comunicarea cu mediul exterior, ferestrele casei oferind privelisti spectaculoase spre crestele muntilor din apropiere.

Inca de la exterior, casa cu alura extraterestra iese in evidenta, delimitandu-se vizibil de restul constructiilor din zona in care a fost ridicata. Chiar daca este construita din lemn, la fel ca celelalte case si pensiuni din imprejurimi, casa nu arata deloc ca o constructie obisnuita, din unele unghiuri asemanandu-se mai degraba cu un pentagon suspendat in aer. Peretii exteriori ai casutei UFOgel sunt imbracati in traditionalele sipci din lemn, cunoscute in tara noastra drept dranita sau sita.

cabana lemn exeterior imbracat in dranita scara acces ufogel munti austria tirolTot lemnul este vedeta constructiei rustice cu design futurist si la interior. Aici a fost folosit lambriu din lemn in nuante natur, finisat impecabil. Lemnul urmareste forma curbata a tavanului si peretilor interiori, facand imperceptibila trecerea de la un spatiu la altul. Cei 45 mp locuibili sunt impartiti mai multe zone de activitate: parterul fiind ocupat de living, bucatarie si locul de luat masa, iar la mini mansarda fiind amenajate zonele de odihna si baia.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/cabana-din-lemn-cu-design-extraterestru-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.