Connect
To Top

Buy Now lanseaza Body Crash

Steve Angello   Lansat la sfarsitul saptamanii trecute la Positiva Records, "Body Crash" a explodat in cluburi, avand parte de o sustinere masiva din partea celor mai buni DJ-ii ai lumii. Valabil pe CD, vinyl si digital download, noul single Buy Now!, este de vanzare. Mai mult decat atat, si-au marcat o lansare triumfatoare, tinanad cont de faptul ca piesa a intrat in UK Top 40, si are potential pentru a cuceri si fani…trecuti de prima tinerete.
   Pe pagina de Myspace, a aparut si o dezbatere pe tema – Crazy Body – Popping Granny; clar lucru piesa a impresionat pe toata lumea. Iata declaratia celor doi: "Stim ca muzica noastra ii face pe oameni sa se simta bine …dar asta este ridicol!!! Oare este? Sau…nu este????Cine stie…trebuie sa admiteti ca acesta productie e grozava!!!!!"

Sebastian Ingrosso   Buy Now! inseamna Steve Angello si Sebastian Ingrosso, care alaturi de Axwell, formeaza Swedish House Mafia – cel mai tare team de DJ-ii si producatori ai anului 2008.

   Single-ul se bucura deja de suport si promovare din partea unor oameni de radio (DJ-ii) celebri – Erol Alkan, Soulwax, Pete Tong, Fatboy Slim si a avut onoarea de a fi numita "the hottest record" in cadrul Winter Music Conference.

 

 

                     video:Buy Now – "Body Crash" – Steve Angello and Sebastian Ingrosso

http://youtu.be/76MXkvVVcVI

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...