Brazi decorati cu flori – cel mai nou trend in materie de decoratiuni de Craciun

Daca iti place sa fii mereu in pas cu moda, decoreaza-ti pomul de Craciun din acest an cu flori artificiale. Vei obtine un brad spectaculos si sclipitor, care iti va impodobi casa si o va face sa para desprinsa din reclamele pe care le vezi la televizor.

Si globurile sunt frumoase, dar daca te-ai plictisit de aceeasi idee, incearca o noua abordare, cumparand in acest an cateva seturi de flori mari care iti vor imbraca bradul intr-un mod cu totul si cu totul special. Si nu, nu trebuie sa renunti de tot la globurile pe care le-ai adunat de-a lungul mai multor ani, ci doar sa folosesti mai putine, alegandu-le pe cele care se vor asorta cu florile artificiale pe care le vei achizitiona.

Vei obtine unul dintre cei mai frumosi brazi daca vei cumpara 15-20 de flori mari, artificiale din matase (numarul acestora poate varia in functie de dimensiunea si inaltimea bradului de Craciun) pe care sa le asezi pe crengile verzi ale pomului, iar intre ele sa agati globuri si ornamente aurii. Iar daca vei folosi dantela sau o panglica alba frumoasa cu insertii aurii in locul clasicei betele, bradul va capata au aer elegant si deosebit de festiv.

Daca te numeri printre cei care prefera sa-si decoreze casa in culorile traditionale ale Craciunului, cumpara un set de flori albe si unul de flori rosii. Alege-le in functie de dimensiunea bradului pe care il ai: pentru un brad mare poti alege…

Articol integral si imaigni la:
http://www.casadex.ro/2015/12/brazi-decorati-cu-flori-cel-mai-nou-trend-in-materie-de-decoratiuni-de-craciun/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.