Box: Românul Ronald Gavril a reînnodat șirul victoriilor

gavril Boxerul român Ronald Gavril a obținut a 12-a sa victorie la profesioniști, la puncte, în fața mexicanului Oscar Riojas, într-un meci desfășurat pe durata a opt reprize, la categoria supermijlocie, la Palms Casino Resort din Las Vegas.

Pugilistul de origine băcăuană (28 ani) a primit decizia în unanimitate (80-71 toți cei trei arbitri judecători), după ce pe 28 martie pierduse pentru prima oară la profesioniști, în fața lui Elvin Ayala, un boxer foarte experimentat, cu 28 victorii, 6 înfrângeri, un meci egal.

Ronald Gavril, care visează în continuare la un titlu mondial, a scris pe contul său de Facebook după meci: ”Mulțumesc tuturor fanilor mei care cred în mine și, cum am promis, îmi voi continua drumul spre Centura Mondială”.

Adversarul lui Gavril, mexicanul Riojas a pierdut primul său meci la profesioniști, după ce le câștigase pe primele opt.

Ronald ”The Thrill” Gavril face parte din echipa celebrului pugilist american Floyd Mayweather, care sâmbătă 2 mai va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, la Las Vegas, într-un meci istoric, în care vor fi puse în joc titlurile de campion mondial WBC, WBA și WBO la categoria welter.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.