Box: Jo Jo Dan, victorios prin KO tehnic în fața polonezului Lukasz Janik, în gala de la Pointe-Claire

jojodan Pugilistul român Jo Jo Dan (alias Ionuț Dan Ion) l-a învins pe polonezul Lukasz Janik, prin KO tehnic în repriza a cincea a unui meci programat pentru opt runde la categoria semimijlocie, joi seara, într-o gală care s-a desfășurat la Holiday Inn din Pointe-Claire (Canada).

Jo Jo Dan (32 ani) și-a trecut astfel în palmares a 33 sa victorie la profesioniști (18 prin KO), față de numai două înfrângeri. Janik (25 ani), la primul său meci peste Ocean, are 11 victorii, 6 înfrângeri și un meci nul.

Jo Jo Dan, numărul doi în ierarhia IBF, speră acum la un meci important, pentru o centură, în această toamnă, iar succesul în fața lui Janik să îi aducă o urcare în ierarhiile WBC (locul 6 acum) sau WBA (locul 8).

Boxerul român și-a dominat complet adversarul, relatează presa canadiană, trecându-și în cont rundă după rundă, înainte ca arbitrul să oprească meciul după 43 de secunde din repriza a cincea, în urma unei serii de lovituri expediate de Jo Jo Dan la corp și la la cap, anunta Agerpres.

”La începutul meciului am încercat prea mult să îi dau lovituri puternice. Apoi am ascultat sfaturile antrenorilor și am dat drumul la mâini. A fost un adversar pentru a mă menține în formă, dar a trebuit să fiu atent al mâna sa dreaptă”, a declarat românul după victoria cu Janik.

Ionuț Ion vizează acum un meci de baraj pentru a deveni challenger-ul obligatoriu al campionului american Shawn Porter, care în mod normal ar trebui să își apere centura în lunile următoare în fața englezului Kell Brook, incheie sursa citata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.