Box: Cel mai ieftin bilet la meciul Mayweather – Pacquiao costă 1.500 de dolari

blank

imageResize Cel mai ieftin bilet la “meciul secolului” dintre boxerul american Floyd Mayweather și pugilistul filipinez Manny Pacquiao, programat pe 2 mai la Las Vegas (Nevada), va costa 1.5000 de dolari (1.396 euro), au anunțat organizatorii galei.

Vânzarea biletelor va debuta joi, cu numai 10 zile înaintea acestei lupte, care va beneficia de cea mai mare bursă din istoria sportului cu mănuși.

Diferiți promotori au finalizat abia miercuri acordul pentru distribuirea și vânzarea biletelor, repartizate în cinci categorii de prețuri: 1.500 dolari, 2.500 dolari, 3.500 dolari, 5.000 dolari și 7.500 dolari.

Numai vânzarea biletelor de intrare urmează să genereze 74 milioane dolari, un record pentru un meci de box, precizează AFP.

Însă, potrivit postului american de televiziune ESPN, doar 500 dintre cele 16.000 de bilete vor fi puse în vânzare joi, restul fiind atribuite diferiților promotori și difuzori care le vor vinde sponsorilor și altora pentru o valoare nominală care ar putea atinge 10.000 de dolari.

Organizatorii au anunțat, de asemenea, că vor pune în vânzare bilete la prețul de 150 dolari pentru cei care doresc să asiste la meci într-unul dintre hotelurile MGM din Las Vegas, în care va fi transmisă în direct confruntarea dintre Mayweather și Pacquiao.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.