Connect
To Top

bipolar (::) prezinta THE BIG BANG cu Pagal, Adrian Eftimie, Azteca si Razvan Dinescu

 

bipolarbipolar (::) prezinta THE BIG BANG cu Pagal, Adrian Eftimie, Azteca si Razvan Dinescu, la Club Midi, in Cluj-Napoca, pe 7 Martie 2013. 

 

bipolar (::), un nou concept nightlife, prezinta THE BIG BANG, cu ocazia intrarii sale pe piata romaneasca. Evenimentul de lansare se va desfasura la Club Midi in Cluj-Napoca, pe 7 Martie. Line-up-ul vorbeste de la sine – doua mari talente in deschidere, Razvan Dinescu si Azteca, urmati de doi DJ consacrati in Romania, Adrian Eftimie si Pagal.

Club Midi, clasat pe pozitia 26 in DJ MAG top 100 top clubs in the world si votat cel mai bun club din Romania conform Nights Awards 2012, reprezinta scena perfecta de lansare pentru un proiect atat de ambitios precum bipolar (::). 

Urmatorul eveniment marca bipolar (::) va fi in luna Mai, la Bucuresti.

 

Despre bipolar (::):

bipolar (::) este un nou concept nightlife pe piata din Romania. bipolar (::) isi propune sa porneasca la drum, inainte de toate, ca un brand de evenimente. Nascut din pasiunea pentru muzica, bipolar (::) este un proiect ambitios, initiat intre prieteni dornici sa-si lase amprenta pe industria de muzica electronica din Romania. 

 

bipolar (::) = Razvan Dinescu, Azteca

Detalii de contact: oliviu@bplr.ro – PR & Creative Director, andrei@bplr.ro – CEO

bplr-midi-flyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...