Bebe sanatos 2014 – Galerie foto –

„Bebe Sănătos” este o conferinţă interactivă, locul de întâlnire al unora dintre cei mai renumiţi medici ginecologi, pediatri, nutriţionişti, psihologi, avocaţi etc. cu părinţi şi/sau viitori părinţi dorinici să se informeze cu privire la cele mai bune metode de creştere şi îngrijire a copiilor în primii trei ani de viaţă.

Conferinţa „Bebe Sănătos” este un concept inovator: este primul eveniment de acest gen organizat în România; pentru prima dată, părinţii şi viitorii părinţi pot adresa întrebări direct specialiştilor, cu privire la problemele cu care se confruntă în calitate de părinţi, într-o singură zi, într-un cadru organizat.
„Bebe Sănătos” este un eveniment de informare medicală, care creează un spaţiu de discuţii deschise şi un suport de comunicare pe termen lung între participanţii şi speakerii din cadrul conferinţei.

Pe langa conferintele avute loc in cadrul ecestui eveniment , copii dar si parintii  au avut parte de spectacole si proectii animate .

In cadrul concursului  lansat de  catre  echipa  Deea de dimineata  ,, Micutul Dj ” premiile  au fost  oferite de catre  :

 https://www.facebook.com/BoulevardCafeLounge?fref=ts – 30 premii

 https://www.facebook.com/Salon.Sofia.Eleni?fref=ts  – 10 premii

– https://www.facebook.com/AnimestRO?fref=ts       10 invitatii la  festivalul de animatie

Echipa Radio Deea multumeste organizatorilor evenimentului  pentru invitatie  si  sponsorilor ce au fost alaturi  noi la cea de a V a editie ,, Bebe Sanatos ‘; .

Cum a  fost atmosfera acestui eveniment imaginile vorbesc  .  😉

 

Pentru o mai  multe  fotografii clik aici :

– https://www.facebook.com/pages/AlexUnder-photography/1395580117360629

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.