Beatport Music Awards 2009 a prezentata lista castigatorilor


Bazandu – se pe cei mai importanti artisti, dar si pe stilurile carora
acestia apartin, lista nominalizatilor este generoasa, 35 de categorii.
Selectiile Beatport sunt facute dupa un singur criteriu, al vanzarilor
in anul 2008, fiind separate pe categorii.


Beatport Music Awards 2009


Best Breaks Artist
Stanton Warriors – 1st Place
Plump DJs -2nd Place
Krafty Kuts – 3rd Place




Best Chill Out Artist

Jazzanova – 1st Place
Thievery Corporation – 2nd Place
Nightmares On Wax – 3rd Place






Best Deep House Artist

Dennis Ferrer – 1st Place
Jimpster – 2nd Place
Milton Jackson – 3rd Place






Best Drum & Bass Artist

Noisia – 1st Place
Chase & Status – 2nd Place
Logistics – 3rd Place





Best Dubstep Artist

Benga – 1st Place
Burial – 2nd Place
Nero (UK) – 3rd Place






Best Electro House Artist

Deadmau5 – 1st Place
Pryda – 2nd Place
Sebastien Leger – 3rd Place





Best Electronica Artist best_electronica_artist__-_underworld.jpg

Underworld – 1st Place
Modeselektor – 2nd Place
Ellen Allien – 3rd Place





Best Hard Dance Artist

Scooter -1st Place
Lisa Lashes – 2nd Place
Headhunterz – 3rd Place





Best Hardcore/ Hard Techno Artist

Sven Wittekind – 1st Place
Art Of Fighters – 2nd Place
Boris S. – 3rd Place





Best House Artist axwell_beatport.jpg

Axwell – 1st Place
Laidback Luke – 2nd Place
Kaskade – 3rd Place





Best Indie Dance / Nu Disco Artist

Boys Noize – 1st Place
Justice – 2nd Place
Mr. Oizo – 3rd Place





Best Minimal Artist 

Alex Young – 1st Place
Marc Houle – 2nd Place
Ahmet Sendil – 3rd Place




Best Progressive House Artist deadmau5_-_beatport_awards.jpg

Deadmau5 – 1st Place
Eric Prydz – 2nd Place
EDX – 3rd Place





Best Psy Trance Artist

Ace Ventura – 1st Place
Liquid Soul – 2nd Place
Perfect Stranger – 3rd Place





Best Tech House Artist booka_shade_beatport.jpg

Booka Shade – 1st Place
Mark Knight – 2nd Place
Funkagenda – 3rd Place





Best Techno Artist dubfire_beatport_awards_2009.jpg

Dubfire – 1st Place
Popof – 2nd Place
Radio Slave – 3rd Place





Best Trance Artist armin_van_buuren_-_beatport.jpg

Armin Van Buuren – 1st Place
DJ Tiësto – 2nd Place
Above & Beyond – 3rd Place




Best Breaks Track

Slyde ‘Frequency’ (NAPT Remix) – 1st Place
Far Too Loud ‘You Know the Sound feat. Subsource’ (Original Mix)
 – 2nd Place
NAPT ‘Gotta Have More Cowbell’ (Original Mix) – 3rd Place




Best Chill Out Track jerome_isma_-_ae.jpg

Jerome Isma-Ae ‘Underwater Love’ (Original Mix) – 1st Place
Âme ‘Doldrums’ (Original Mix) – 2nd Place
Smooth Touch ’10 Minutes of Pleasure feat. G-Sax’ (Original Mix) –
3rd Place




Best Deep House Track milton_jackson-best_deep_house_track_.jpg

Milton Jackson ‘Ghosts In My Machine’ (Original Mix) – 1st Place
Manuel Tur, D Play ‘Deviate’ (Original Mix) – 2nd Place
Studio Apartment ‘I’m In Love feat. Ron Carroll’ (Rasmus Faber Epic Instrumental) – 3rd Place





Best Drum & Bass Track bachelors_of_science_-_strings_track_apex_remix.jpg

Bachelors of Science ‘Strings Track’ (Apex Remix) – 1st Place
Lomax, Focus ‘5 Weeks’ (Original Mix) – 2nd Place
Sub Focus ‘Timewarp’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Dubstep Track

Rusko ‘Cockney Thug’ (Original Mix) – 1st Place
TC ‘Where’s My Money’ (Caspa Remix) – 2nd Place
DZ ‘Down’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Electro House Track boys_noize_-_oh_a-trak_remix.jpg

Boys Noize ‘Oh!’ (A-Trak Remix) – 1st Place
Jean Claude Ades, Vincent Thomas ‘Shingaling’ (Original Mix) – 2nd Place
Sandy Vee ‘Bleep’ (Original Mix) – 3rd Place






Best Electronica Track loco_dice_-__best_electronica_track_.jpg

Loco Dice ‘M Train to Brooklyn’ (Original Mix) – 1st Place
Paul Kalkbrenner ‘Queer Fellow’ (Original Mix) – 2nd Place
The Martin Brothers ‘Dum’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Hard Dance Track

Showtek ‘We Live For The Music’ (Original Mix) – 1st Place
Headhunterz, Tatanka ‘Call It Music’ (Original Mix) – 2nd Place
The Real Booty Babes ‘Derb 08’ (Club Remix) – 3rd Place





Best Hardcore/ Hard Techno Track

Kamui ‘Spielzeug’ (Original Mix) – 1st Place
Miche & Mirzinho ‘Shamans’ (Original Mix) – 2nd Place
Raul Mezcolanza ‘Want You Bad’ (Original Mix) – 3rd Place





Best House Track

Eric Prydz ‘Pjanoo’ (Original Mix) – 1st Place
The Shapeshifters ‘Lola’s Theme’ (2008 Re-Edit) – 2nd Place
Snap! ‘Rhythm Is A Dancer’ (Novy vs. Snap! Remix) – 3rd Place





Best Indie Dance / Nu Disco Track

Kid Cudi ‘Day ‘N’ Nite’ (Crookers Remix) – 1st Place
SebastiAn ‘Momy’ (Original Mix) – 2nd Place
Streetlife DJs ‘Gunn Crime’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Minimal Track

Prompt  ‘Evolve’ (Original Mix) – 1st Place
Giash, Til Yali ‘My Little Ladybirds’ (Original Mix) – 2nd Place
Phunklarique, Dejonka ‘Reflections in Plexiglass’ (Original Mix) -3rd Place





Best Progressive House Track delirium_-_silence.jpg

Delirium ‘Silence feat. Sarah McLachlan’ (Niels van Gogh vs Thomas Gold Remix) – 1st Place
Mind X ’Sensation Seekers’ (Martin Roth NuStyle Remix) – 2nd Place
Thomas Schwartz ‘Jupiter Calling’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Psy Trance Track

Liquid Soul ‘Prophecy’ (Original Mix) – 1st Place
Burn In Noise ‘Transparent’ (Original Mix) – 2nd Place
Symphonix ‘People of the Dawn’ (Original Mix) – 3rd Place






Best Tech House Track

Mark Knight and Funkagenda ‘Man With The Red Face’ – 1st Place
James Harcourt ‘Call and Response’ (Original Mix) – 2nd Place
George Delkos ‘Deftoner’ (Original Mix) – 3rd Place





 Best Techno Track mark_mendes_-_beatport_chart_2009.jpg

Mark Mendes ‘Beneath You’ (Original Mix) – 1st Place
Dataworx ‘Control’ (Original Mix) – 2nd Place
Koen Groenveld ‘ Wake Turbulence’ (Original Mix) – 3rd Place





Best Trance Track cressida_-_6_amkyau__albert_remix2.jpg

Cressida ‘6AM’ (Kyau & Albert Remix) – 1st Place
Blank & Jones, Bernard Sumner ‘Miracle Cure’ (Martin Roth Nu Style Dub Remix) – 2nd Place
Simon Patterson ‘Smack’ (Original Mix) – 3rd Place




Most Influential, Forward-thinking and Relevant Person in Electronic Music – Deadmau5


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.