Back to my Selector

Craioveanu la Back to my selector

Marika deschide vineri, 13 noiembrie, seria petrecerilor Back to my Selector cu primul invitat surpriză: Vlad Craioveanu.

Back to my Selector va fi un eveniment săptămânal, organizat în fiecare vineri la Madame Pogany. Gazda petrecerii va fi Marika, iar programul va include nume cunoscute de pe scena muzicii româneşti (şi nu numai).

Conceptul e simplu: Marika va invita un artist la fiecare ediţie a evenimentului. Într-un mix personal, pregătit special pentru această petrecere, invitatul va împărtăşi cu publicul piesele sale preferate, pe care le ascultă de obicei acasă.

Cred că e cel mai mișto concept de party pe care l-am văzut în ultima vreme. Să aduci la butoane niște oameni care nu au o legătură directă cu dj-iala mi se pare foarte tare. Practic provoci niște oameni să-și aducă aminte de emoțiile cu care au trăit anumite etape de dezvoltare muzicală. Îi faci să-și scotocească în lada amintirilor, în lada muzicală a sufletului și apoi să pună totul într-un play-list pe care să-l lanseze către sufletele prietenilor lor. Si e tare misto sa vezi ce prieteni aduce in locatie fiecare invitat in parte.” Andrei Bogdan Vulpescu despre Back to my Selector
Intrarea şi participarea sunt libere
Rezervări: 0735 091 532 Răzvan
razvan@madamepogany.ro

Strada Banu Antonache 40-44 (Piaţa Floreasca), Sector 1, Bucureşti

RSVP: https://www.facebook.com/events/1636780303240630/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.