Connect
To Top

Avid HiFi a lansat o noua tehnologie pentu DJ-ing

Acutus powered by Avid HiFi   Compania britanica Avid HiFi (producatoare de scule profesionale destinate DJ-ing-ului) a lansat saptamana trecuta ultimul model de deck-uri – Acutus – care costa 24.000 de dolari….fiecare….Aceste deck-uri sunt dotate cu un motor extrem de sensibil; compania a explicat necesitatea unei astfel de tehnologii – "Acest motor este atat de precis incat duce timing-ul intr-o noua dimensiune. Va putem garanta ca discurile voastre nu au sunat atat de bine niciodata".          Acutus
   Acutus a fost lansat pe piata la aproape un an dupa ce superstarul Sasha spunea ca vanzarea de vinyl-uri va fi restrictionata, fiind destinatata doar celor numiti "hardcore collectors". Sasha a sustinut deasemenea ca "vinyl-ul suna mai bine ca digital-ul".

Acutus Gold   "Sigur daca o sa "canti" un mp3 ieftin la o calitate low, daca folosesti un mixer la fel de ieftin – totul este oribil…dar daca utilizezi tehnologie hi-end, precum AIFF sau WAV, daca aceste fisiere le pui intr-un mixer bun…s-ar putea ca la final sa fii multumit de acest sound fantastic", a declarat in urma cu cateva zile Sasha, intr-un interviu pentru Skrufff. "Nu mai sunt sigur daca mai sustin toata acesta dezbatere legata de vinyl-uri", a incheiat DJ-ul.
   Pionierul techno Jeff Mills a declarat : ” Ca sa fiu sincer, nu simt nici un fel de atasament emotional pentru vinyl-uri….le iubesc pentru ca am crescut cu ele; asa a fost si cu acele casete audio….dar nu sunt un impatimit al vinyl-ului".                                                                  Diva powered by Avid HiFi
Cu aceste opinii pro si contra format digital, britanicii de la Avid HiFi au lansat pe piata Acutus, deck-urile catre promit un sound de …24.000 de dolari…fiecare….


          Listen yourself! Judge yourself! Enjoy yourself!!!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...