AutentiCity organizează atelierul de caleidoscoape cu Veronica Soare

blank

AutentiCity anunta organizarea unui nou atelier dedicat oamenilor si pasiunilor lor: Despre diversitate – Atelier de caleidoscoape cu Veronica Soare. Evenimentul va avea loc joi, 18 mai, intre orele 18.45 – 21.45, la Club Play din Bucuresti. Gazda evenimentului este Simona Burduja, psihoterapeut si trainer, Fondatoarea proiectului AutentiCity.

In arhitectura unui caleidoscop, fiecare piesa, fiecare culoare, miscarea imprimata de noi, este importanta pentru a construi intregul. Suntem fiecare, culori diferite ale unui caleidoscop complex numit Viata. Vom povesti despre frumusetea diversitatii si vom construi caleidoscoape alaturi de invitata evenimentului Veronica Soare. Aceste atelier este dedicat tutror celor care isi doresc cateva ore de relaxare dupa o zi plina, celor care au nevoie de putina pasiune si culoare in viata de zi cu zi”, spune Simona Burduja, initiatoarea proiectului AutentiCity.

Veronica Soare este absolventă de Comunicare și Arta Actorului, fondator, fundraiser și friendraiser al proiectului minuni.ro, pasionată să transforme în poveste orice întâmplare care poate stârni emoție și dornică să răspândească binele în lume, în orice formă.

Poposesc într-o lume nouă, AutentiCity, unde dincolo de caleidoscoape vom povesti despre metafora lor, despre drumuri care ni se arată și pe care ar trebui să le urmăm, o întreagă poveste în care mă bucur că am fost invitată”, scrie într-o postare pe Facebook,  Veronica Soare.

Priveste viata prin propriul caleidoscop! Pentru a-l construi, inregistreaza-te folosind formularul din acest link. 

Costul participarii la acest atelier este in valoare de 60 lei, pe care ii puteti achita la locul evenimentului.

Partener eveniment: Studio Colors.

Despre Autenticity

AutentiCity este un proiect despre oameni si pasiunile lor. Am pornit in demersul nostru de la nevoia fundamentala a oamenilor de a socializa si de a face parte dintr-o comunitate. Si daca Mark Zuckerberg a identificat foarte bine nevoia, si a pus-o un online, noi o transferam in offline. Si care este forma cea mai naturala de socializare? Ce ii pune pe oameni impreuna? Si ce ii leaga? Pasiunile comune. O data la doua saptamani, se vor afla fata in fata oameni pasionati, din varii domenii – cooking, dans, digital media, arta, care vor transmite abilitatile si energia lor celor in cautarea pasiunii. Elementul de noutate consta in faptul ca cei prezenti la evenimente vor avea posibilitatea de a isi exersa live abilitatile, de a cunoaste oameni pasionati si de a forma o comunitate. Proiectul a fost initiat de Simona Burduja, psihoterapeut si trainer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.