Audiență record la Gala Feeric Fashion Week

Cea de-a 11-a ediție a celei mai creative săptămâni a modei din Europa, Feeric Fashion Week, s-a încheiat sâmbătă seara pe pasarela amenajată în Piața Mică, în fața unei audiențe record. Piața a fost umplută până la refuz de sibienii și turiștii dornici să vadă colecțiile celor opt designeri ce au prezentat în Gala Feeric.
Ultima zi a festivalului a început într-un spațiu reprezentativ pentru istoria Sibiului, în sala festivă a Bibliotecii Astra. Minunatul decor al acestei încăperi încărcată de istorie a pus în valoare o colecție creată la celălalt capăt al globului. Perla Orientului este colecția semnată de designerul din Hong Kong, Cindy Alan, și este inspirată din arhitectura orașului asiatic, o fuziune între Est și Vest exprimată prin culorile vibrante reprezentative pentru Hong Kong.

Tot din Asia, din Thailanda de această dată, a sosit la Sibiu designerul Mondovi, cu o colecție intitulată Le Reve – Visul. Colecția îmbină rochii vaporoase, din materiale fine, elegante, cu lenjerie delicată, provocatoare. Colecție perfectă pentru a fi prezentată la umbra Turnului Olarilor, pe strada Cetății.

Cel mai așteptat eveniment al întregului festival, Gala Feeric, a început la lăsarea serii în Piața Mică, sub arcadele unei alte clădiri reprezentative pentru orașul Sibiu, Casa Artelor. Evenimentul a fost prezentat de vedeta TV Cosmina Păsărin și redactorul șef al revistei LaPalme Magazine din Los Angeles, Derek Warburton. Cei doi amfitrioni au prezentat nu mai puțin de opt colecții, care mai de care mai diferite. Ioana Călin a deschis seria prezentărilor cu noua ei colecție de rochii de mireasă, creații absolut superbe. Fiecare piesă a colecției Casi Wear a exprimat fuziunea dintre dragostea pentru artă și frumosul clasic, după cum își descrie designerul propria colecție. Piesele prezentate au la bază pasteluri fine de mătase, presărate cu detalii prețioase cum ar fi perlele, penele sau alte elemente de cristal. Acompaniată la vioară, cea de-a treia colecție a serii semnată Dandry Fashion, o colecție complet albă, evidențiată doar prin accesoriile fine menite să pună în valoare piesele. Brandul românesc Caresta a oferit o nouă colecție impresionantă de genți, stârnind invidia multor doamne din public. Apoi a venit rândul pantofilor creați de Traces of Heels, o colecție plină de culoare și personalitate. Cielle Couture, Luna Morgaciova și Alina Moza au încheiat cea de-a 11-a ediție a Feeric Fashion Week cu colecțiile lor pentru sezonul toamnă-iarnă, colecții ce ar putea fi prezentate în orice show-room din Europa.

Feeric Fashion Week este un eveniment cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.