ATELIER 1 by Cecilia și-a lansat magazinul on-line

Vești bune pentru iubitoarele de creații unice de lenjerie intimă, designerul Cecilia Huzuna și-a lansat magazinul on-line ATELIER1, după ce, în luna iunie, și-a deschis primul atelier de prezentare în Focșani. În magazinul virtual puteți descoperi piesele de lenjerie intimă handmade și creații vestimentare realizate în stil excentric, marca Cecilia Huzuna.

”Indiferent de atitudine, orice femeie care se iubește și se respectă trebuie să poarte lenjeria intimă personalizata care o reprezintă. Este acea piesă care mulțumește femeia în orice situație. Lenjeria intimă personalizată byCecilia este o lenjerie exclusivistă, fină, plăcută la atingere, prețioasă și de calitate . Este confecționată din țesături fine de calitate, țesături tip dantelă Chantilly și tulle fin toate importate din Franța și Italia. Poartă-mă cu încredere! Doar așa poti găsi echilibrul perfect între confort și eleganță!”, spune Cecilia Huzuna.

Cine este Cecilia?

Cecilia Huzuna este o creatoare din România, cu o experință de peste 20 de ani în realizarea de obiecte vestimentare și lenjerie intimă. Cum se descrie ea: ”Cecilia este numele meu și creez de la vestimentație exclusivistă până la lenjerie intimă, toate pentru femeia care se iubește și se respectă. Braletta, căci ea este vedeta, este slăbiciunea creațiilor mele, unde am în vedere nevoile clientelor. Produs, deși simplu și practic la prima vedere, braletta prezintă un detaliu important în obținerea unei ținute perfecte. Dorința mea este să îndeplinesc fanteziile, dorințele, ambițiile și visele femeii care se respectă. Așadar, femeia este sursa mea de inspirație pentru fiecare piesă din colecțiile mele.”

Despre ATELIER 1

ATELIER 1 este magazinul de prezentare cu obiecte de design vestimentar unicat, piese realizate la comandă, accesorii și lenjerie intimă cusute manual. Creațiile ATELIER 1 sunt caracterizate prin excentricitate și intimitate, materiale de calitate, care pun în valoare corpul feminin.

Magazinul de prezentare ATELIER 1 se află în Piața Unirii Focșani, Corp H2, Focșani, iar creațiile pot fi comandate și online www.bycecilia.ro sau pe pagina de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.