Are You Anywhere?

poster_web_AYA_GastrobarAre You Anywhere?

Septembrie de vacanță într-un stil mai puțin clasic – o alegere curioasă de a ne petrece pe acoperiș, dar când vremea ține cu tine, parcă nu poți să o refuzi. Când vine vorba de locație, Deschis Gastrobar e tot ce se poate mai bun. Ne ridicăm puțin mai sus de nivelul oboselii și stresului din capitală și simțim cum zâmbetele noastre prind contur pe fondul soarelui ce ne încălzește trupurile.
Pe fundal de muzică electronică atent selecționată, asezonată atent cu live-act-uri de excepție, pupitrul devine tărâmul de joacă al ritmurilor eclectice de dans și voce surprinsă intens de DJi ce își duc veacul sub umbrela HaHaHouse. Paul Damixie, Allya, Bite Your Lips și Mentaal devin curatorii tălpilor noastre ce se vor lăsa conduse în voie de bași puternici și vibe-ul petrecerii.
Surprinși veți fi, căci la această adunare vă vom pune la dispoziție și un decor cum nu a mai fost, activități cum nu ați mai văzut și ceva invitați speciali la care nu v-ați așteptat.
Cum cele mai frumoase zâmbete sunt cele apreciate, aducem lângă noi și cei mai dragi oameni cu spiritul de party mereu zbătându-se în ei, căutând o cale de ieșire.
Ieșirea este aici.
Oriunde și pretutindeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.