Aranjarea mesei de Pasti – idei decorative cu stil

Una dintre principalele noastre preocupari din aceasta saptamana este pregatirea pentru cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii – Sfintele Pasti!

1-aranjament decorativ cu pasca si oua pentru masa de PastiPe langa pregatirea sufleteasca, care trebuie facuta prin post si rugaciune, crestinii isi pregatesc casele, imbracandu-le in straie festive si prepara tot felul de bunatati specifice acestei sarbatori.

In prima zi de Pasti, cel mai asteptat moment este masa festiva, in jurul careia ne adunam, alaturi de rude si prieteni, pentru a sarbatori Invierea Domnului ciocnind oua rosii si delectandu-ne cu cozonac, pasca si friptura de miel. Pe langa bucatele alese, poti pregati diverse mici aranjamente si decoratiuni cu care sa-ti infrumusetezi masa de sarbatoare. Despre asta vreau sa-ti vorbesc in continuare.

Pentru ca este primavara si pentru ca pietele s-au umplut de flori de sezon (narcise, zambile, lalele etc), e pacat sa nu cumperi cateva buchetele pe care sa le folosesti in compozitia aranjamentelor pentru masa de Pasti, alaturi de ouale rosii, galbene, verzi, albastre sau multicolore.

Dar inainte de a incepe confectionarea acestor aranjamente, ar trebui sa alegi o fata de masa festiva. In functie de culoarea ei vei putea decide si cromatica decoratiunilor pe care trebuie sa le realizezi. O fata de masa alba este cea mai simpla si sigura alege, deoarece se poate asorta cu orice culoare doresti, dar poti alege si…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/04/aranjarea-mesei-de-pasti-idei-decorative-cu-stil/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.