Amsterdam Dance Event publica perioada de desfasurare in 2014

Perioada de desfasurare a conferintelor ADE 2014Toamna trecuta, peste 300,000 fani ai muzicii dance si lideri de industrie din 75 tari s-au reunit la Amsterdam pentru ADE: cinci zile de conferinte si muzica. La apogeul sau, tanarului Hardwell i s-a acordat titlul de “Cel mai bun DJ al lumii” de catre DJ Mag si leadership-ul clasamentului Top 100 DJ Mag 2013. Acum, dupa ce toata lumea a avut timp sa se odihneasca, organizatorii  au anuntat datele pentru Amsterdam Dance Events din 2014.
Cea de-a 19-a editie a acestei “adunari internationale” va avea loc in perioada 15-19 octombrie. Conform DJ Mag, numarul de vizitatori este asteptat sa se ridice la peste 350,000.
Organizatorii au estimat ca Amsterdam Dance Event “si-a dublat dimensiunile in ultmii 3 ani“, fapt datorat fara dubii marsului empatic al muzicii electronice in cultura populara.
,,Succesul Amsterdam Dance Event si sanatatea sectorului muzicii electronice sunt legate in mod strans”, a precizat directorul evenimentului, Richard Zijlma. ,,Muzica dance se afla in procesul de cucerire a lumii, atragand din ce in ce mai multe tari si industrii care devin implicate. De aceea, Amsterdam Dance Events a devenit cunoscut in toata lumea si totodata, o platforma de afaceri de pe urma careia intreaga lume beneficiaza, in special Olanda si Amsterdam. Nu este intamplator faptul ca muzica dance reprezinta acum o parte importanta a politicii culturale a guvernului olandez.Octombrie pare departe, insa nu e niciodata prea devreme sa va informati! Puteti vizualiza mai jos teaser-ul oficial “ADE 2013 official aftermovie”, acompaniat de muzica oferita de Richie Hawtin, Danny Tenaglia and DJ Sneak, si desigur, o multime de muzica electronica de calitate!

http://youtu.be/YEMPFtAy8eo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.