Amsterdam Dance Event a ajuns la ediția a 22-a

Microphones with Amsterdam Dance Event logo on a table

Cea de-a 22-a ediție a Amsterdam Dance Event (ADE) va avea loc în perioada 18-22 Octombrie la Tolhuistuin, Brakke Grond și Melkweg, în timp ce teatrul Nieuwe DeLaMar va deveni scena principală.

După 16 ani de găzduire la Felix Meritis, Amsterdam Dance Event, o inițiativă Buma, se mută la teatrul Nieuwe DeLaMar pentru a face loc unor binemeritate renovări. Nieuwe DeLaMar este situat lângă Leidseplein și De Melkweg și va permite ca evenimentele precum ADE Dance & Brands să aibă loc sub același acoperiș pentru prima dată.

Directorul ADE, Richard Zijlma a declarat: “Evenimentul a fost sold-out în ultimii 7 ani și având în vedere că anul acesta așteptăm delegații din mai multe țări (Corea, China, Africa, India și Africa de Sud), la care s-au adăugat lucrările de renovare de la Felix Meritis ce ne-au oferit ocazia perfectă pentru a încerca o locație nouă.” 

“Suntem extrem de încântați despre noile posibilități de a ține binecunoscutele serii de conferințe, acum sub acoperișul teatrului Nieuwe DeLaMar și suntem siguri că toți cei prezenți vor găsi noua locație propice.”

Noul sistem de tichete la ADE

ADE a introdus un nou sistem de tichete începând cu acest an, oferind persoanelor interesate de eveniment posibilitatea de a alege între a lua parte la activități de zi și de noapte prin intermediul a 5-day Daytime-only pass. Pass-ul clasic de 5 Days/Nights este însă încă valabil pentru cei care își doresc să exploreze cât mai multe din posibilitățiile oferite de eveniment în fiecare an.

Amsterdam Dance Event 2017: Spotlight on Morocco 

Programul din acest an va avea Maroc-ul în prim plan, prin intermediul ADE Global View. Statul nord-african găzduiește în momentul de față 15 festivaluri de muzică în fiecare an, printre care amintim Atlas Electronic, Oasis, MOGA, Transahara și Beyond Sahara (cu focus principal pe muzică electronică), dar și Gnaoua (world music), Jazzablanca (jazz), Vertigo (pop) și Fes Festival of World Sacred Music (muzică sacră).

Maroc-ul se bucură de o viziune liberală în ceea ce privește muzica, fiind una dintre țările unde scena de clubbing este extrem de activă datorită localurilor ca Tamaris (specializat în muzică house), 555 Marrakech (specializat în muzică hip-hop) și Pacha Marrakech și Amnesia (specializate pe muzică techno).

Seria de conferințe ADE va găzdui și We’re Calling It Ethnotronic – acoperind scenele dedicate muzicii electronice din America de Sud, Africa și anumite părți din Asia unde DJs schimbă modul în care muzica electronică este produsă și mixată.

Despre Amsterdam Dance Event

De la startul din 1996, ADE a deveni platforma de business de top în ceea ce priveste scena muzicii electronice la nivel global. Este locul perfect pentru a fi la curent cu tot ce înseamnă muzică electronică și evoluția sa – de la trenduri muzicale și tinere talente, la cele mai recente lansări și meeting-uri cu pionerii și legendele care au scris istorie în domeniu.

Amsterdam Dance Event are loc în perioada 18-22 Octombrie 2017, în Amsterdam, Olanda.

Mai multe informații găsiți pe www.a-d-e.nl

Amsterdam Dance Event este organizat de Fundația Amsterdam Dance Event, la inițiativa Buma.

Sursa: GlobalPublicity

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.