Air si Astralwerks vor lansa LOVE 2


Pentru LOVE 2 au realizat o serie de colaborari interesante, cu americanul Joey Waronker. Pe 6 iulie va fi lansat primul single intitulat "Do The Joy", urmat in 21 august de "Sing Sang Sung".  




Air si Astralwerks Tracklisting:

 1. Do The Joy
 2. Love
 3. How Light Is Her Footfall
 4. Be a Bee
 5. Missing The Light Of The Day
 6. Tropical Disease
 7. Heaven’s Light
 8. Night Hunter
 9. Sing Sang Sung
10. Eat My Beat
11. You Can Tell It To Everybody
12. African Velvet

Astralwerks va lansa LOVE 2 pe data de 6 octombrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.