Afla in ce culori sa-ti amenajezi casa in functie de zodie

Iata care sunt culorile cu care trebuie sa se inconjoare reprezentantii fiecarei zodii in parte, daca vor sa-i imprime casei sau apartamentului pe care il detin aura unui adevarat camin:

1-bucatarie amenajata in alb si vernil potrivita pentru zodia Berbec(1)Zodia Berbec – o casa in culori deschise

Fiind agitati din fire si traindu-si viata intr-o alergatura continua, Berbecii au nevoie de o casa care sa-i linisteasca. Asa ca cele mai potrivite culori pentru amenajarea casei unui Berbec sunt cele deschise, pastelate si luminoase. Insa energicii reprezentanti ai acestei zodii se simt atrasi si de culorile tari. De aceea ar trebui sa adauge in decorul pastelat cateva mici pete de culoare: pernute decorative, un tablou, o veioza cu abajur colorat, cateva vaze frumoase, o cuvertura sau o fata de masa. Avand la baza un decor axat pe nuante deschise, culoarea de accent poate fi rosul, visiniul, violetul, galbenul, verdele sau albastrul. Berbecilor li se recomanda totusi evitarea folosirii pe scara larga a nuantelor de maro, intrucat acestea le pot provoca nesiguranta si stari de nervozitate.

Zodia Taur – grija la rosu

Pe masura ce inainteaza in varsta reprezentantii zodiei Taur isi schimba gusturile si preferintele in materie de culori, alegandu-le mereu pe cele care sunt la moda. In cele mai multe cazuri, Taurii se simt confortabil in decorurile amenajate in nuante de portocaliu sau galben, nefiind deloc atrasi de spatiile amenajate in combinatii pastelate si diafane de roz pal-auriu sau bleu-argintiu.

Desi unii dintre cei nascuti in zodia Taurului aleg sa se inconjoare de mobilier, decoratiuni sau accesorii de culoare rosie, specialistii le recomanda sa evite folosirea acestei culori in amenajarea propriului camin, aceasta fiind mult prea agresiva pentru ei si facandu-i irascibili.

Casa Gemenilor, un loc dedicat relaxarii

Pentru ca le place sa se relaxeze, Gemenii se vor inconjura de piese de mobilier cat mai confortabile, evitandu-le pe cele care nu pot fi folosite in scopul rasfatului. Tot din acest motiv, nativii acestei zodii aleg sa-si imbrace casa in nuante…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/12/afla-in-ce-culori-sa-ti-amenajezi-casa-in-functie-de-zodie/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.