Actorul Razvan M Popescu vine la Cinema Radio Deea

A participat timp de 5 zile, la cel mai important workshop din Europa – 4CC (FOUR CORNERS OF CULTURE) organizat de catre Ruxandra Cernat si sustinut de CNC Romania.
Evenimentul a avut loc in Bucuresti la hotel Golden Tulip, unde si-au facut prezenta nume mari din industria filmului, scenaristi, producatori, co-producatori si regizori precum:
 Ruxandra Cernat- Romania- producator,
 Anatoli Reghintovschi- Romania – scenarist, co-producator si asistentul unor nume mari precum Francis Ford Coppola, Costa Gavras si Anthony Mingella.
 Patrice Vivancos- Spania -Manager producator
 Catherine Linstrum- Anglia – scenarist si trainer
 Dorota Roszkowska- Polonia – producator si trainer
George Christopoulos- Grecia – muzica de film
David Pope- Anglia – scenarist si trainer
Irina-Margareta Nistor- Romania – critic de film
Stefan Marin- Romania – scenarist si regizor
”Toti acesti oameni minunati, au impartasit experientele lor cinematografice tinerilor scenaristi si regizori veniti din toate colturile Europei si nu numai.
De asemenea la invitatia bunei mele prietene Ruxandra Cernat am avut deosebita placere de a participa la acest workshop si de a cunoaste oameni deosebiti, care mi-au oferit o noua viziune asupra creatiilor mele artistice si nu numai.
Tin sa multumesc in mod special oamenilor minunati pe care i-am cunoscut si mai ales celor doi prieteni Ruxandra Cernat si Stefan Marin care m-au invitat la acest frumos eveniment cultural,, – a declarat actorul pentru Radio Deea .
Vineri 14 noiembrie aflam mai mult detalii despre noile proiecte chiar  din partea  actorului , in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea de la 9 la 10 cu Nechifor Petrut  .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.