Connect
To Top

Above & Beyond in Goa- India

m_03c863ce864f22518cc9ffbebe757219.jpg

                Above & Beyond celebreaza in mare stil, aparitia pe piata, a unui nou release..cu numarul 100.Evenimentul va avea loc in data de 28 decembrie, in India, la clubul Goa.Petrecerea se intituleaza "Ajunabeach", iar locatia nu a fost aleasa intamplator.Clubul Goa este considerat locul de nastere al culturii rave moderne, dar si sursa de inspiratie pentru numele label-ului detinut de Above & Beyond.                      

 

              Cei 3, vor electriza atmosfera de club, cu un set de 4 ore, invitatii fiind pe masura evenimentului: Super8 & DJ Tab, Stephen J.Kroos si Jayteck.Evenimentul va fi transmis in direct de MTV India si la unele statii radio din lume.
                     Above & Beyond, intentioneaza sa-si rasplatesca si fanii, si acesta este motivul pentru care au facut echipa cu DJ Mag, MySpace si Sunburn Festival. Premiul este incredibil: zbor dus-intors in India, in luna decembrie, pentru marele castigator ..plus…invitatul acestuia, 5 nopti cazare …plus…VIP access pentru evenimentele Ajuna Goodie Bag. 

                     Pentru a intra in competitie, e simplu; viziteaza pagina Above & Beyond de pe MySpace..completezi campurile …si astepti..BAFTA!!!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...