9 locuri si obiecte murdare din casa pe care uiti sa le cureti cand faci curat

De multe ori, chiar si atunci cand facem curatenie generala, omitem, intentionat sau fara sa ne dam seama, sa curatam anumite zone din locuinta care devin astfel adevarate surse de virusuri si bacterii ce pot cauza diverse alergii, afectiuni respiratorii si nu numai.

curatenie generala casaDaca te preocupa sanatatea ta si a familiei tale, nu uita sa cureti periodic urmatoarele 9 locuri si obiecte din casa ta:

1. Canturile usilor si ferestrelor

Poate nu saptamanal, dar periodic cu totii spalam ferestrele si stergem usile de praf si depuneri. Insa, putina lume isi aminteste sa stearga de praf canturile superioare ale usilor si ferestrelor, unde se acumuleaza cantitati deloc sanatoase de praf care, inevitabil, ajunge in aerul pe care il respiram.

Este suficient sa stergi lunar aceste canturi cu o carpa umeda, iar pentru intretinere sa inlaturi saptamanal praful folosind o carpa curata si uscata sau un pamatuf special.

2. Manerele si clantele usilor

Atentie! Nu este vorba doar despre manerele usilor interioare, ci si despre cele ale pieselor de mobilier din intreaga casa: comode cu sertare, dulapuri, birouri, noptiere etc. Desi nu par neaparat murdare, acestea sunt pline de tot felul de…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/06/9-locuri-si-obiecte-murdare-din-casa-pe-care-uiti-sa-le-cureti-cand-faci-curat/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.