8 Trucuri Feng Shui in amenajarea bucatariilor mici

In majoritatea culturilor stravechi bucataria este considerata inima casei, iar in stiinta Feng Shui aspectul bucatariei ilustreaza si starea de sanatate a proprietarilor sai.

bucatarie mica decorata in verde si albAlaturi de dormitor si baie, bucataria face parte din triunghiul Feng Shui al casei. Acesta este in stransa legatura cu sanatatea si situatia noastra materiala. Specialistii Feng Shui considera ca o bucatarie amenajata conform principiilor si regulilor stravechii stiinte chineze ne va atrage bunastarea si prosperitatea.

Respectarea acestor reguli intr-o bucatarie de mici dimensiuni poate parea dificila si uneori chiar imposibila. Iata 8 trucuri Feng Shui care te vor ajuta sa imbunatatesti fluxul energiilor pozitive din bucataria ta, transformand-o intr-un spatiu placut si armonios:

rafturi decorative bucatarie amenajata feng shui1. Ordinea este prima pe lista. O bucatarie aglomerata si incarcata va acumula energii negative care se vor reflecta asupra starii tale de sanatate, dar si a membrilor familiei tale. Si ordinea trebuie mentinuta chiar si in spatele usilor dulapurilor de bucatarie, nu doar la vedere.

2. Alege culori deschise, usor de asortat. Inteleptii chinezi considera ca una dintre cele mai potrivite nuante pentru decorarea bucatariei este galbenul pal care stimuleaza digestia, fiind si culoarea chakrei din plexul solar.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/8-trucuri-feng-shui-in-amenajarea-bucatariilor-mici-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.