8 tendinte moderne in amenajarea baii

Te intrebi daca baia ta mai este de actualitate, dar nu stii cum sa afli raspunsul la aceasta intrebare?

1-faianta moderna cu imprimeu geometric decor perete baie(1) Este foarte simplu: daca este dotata cu o cada pe colt, cu gresie si faianta de dimensiuni mari, iar cabina de dus este marginita de o perdea de dus veche, este momentul sa actionezi si sa demarezi procesul de renovare, reamenajare si redecorare a acestei incaperi.

Cel putin asta sustin designerii de renume, pentru ca eu cred ca nu este musai sa ai casa mereu in pas cu moda, dar trebuie sa te asiguri ca felul in care arata este pe gustul tau si iti ofera confortul scontat. Dar pentru ca am deschis acest subiect, cred ca n-ar strica sa trecem in revista cele mai noi tendinte in amenajarea si decorarea baii si, cine stie, poate iti vor prinde bine in viitorul apropiat.

Alegerea faiantei pentru baie este una dintre primele si cu siguranta una dintre cele mai importante etape din amenajarea acestui spatiu. Si daca in urma cu cativa ani – putini, de altfel – tendintele dictau alegerea placilor supradimensionate, rectificate si monocromatice, astazi, designerii ne recomanda sa le dam uitarii sau macar sa incercam sa le combinam cu modele de dimensiuni cat mai mici, cu imprimeu. Si nu orice fel de imprimeu, ci cu imprimeu geometric, care sare in ochi si actioneaza ca o podoaba, imbogatind si colorand decorul intr-un mod unic.

O alta varianta de a finisa baia intr-un mod special, conform ultimelor tendinte in domeniu, este placarea pardoselii cu o gresie cu impact decorativ pronuntat. Desigur ca aceasta alegere impune imbracarea peretilor intr-o nuanta cat mai…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/09/8-tendinte-moderne-in-amenajarea-baii/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.