8 ¼ – The Mission

the_mission_logo.jpg

Afla mai multe despre turneul The Sound of the Ninth Season din urmatorul interviu cu Sven Väth:

 

 

 

 

 

http://youtu.be/UR-LjuvOn0s

Marele DJ si producator de origine germana, Sven Väth, a lansat la inceputul lunii noiembrie o noua compilatie – Sound of the Ninth Season. Avand in vedere succesul precendului material, Disco Invaders, si al turneului mondial dedicat acestuia, a reluat un traseu international pentru a promova noua compilatie alaturi de artistii label-ului sau, Cocoon. Sven nu este un simplu artist, pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani a devenit un simbol al scenei de muzica electronica mondiale, o legenda vie si un model pentru marea majoritate a producatorilor de succes din zilele noastre.

Dupa spectacolului de sunete dictate de Sven Väth in deschiderea caruia vor mixa André Galluzzi si Jacek Sienkiewicz [live], aniversarea The Mission continua cu un after party oficial la Studio Martin, la pupitrul caruia se va afla un alt artist Cocoon, Chris Tietjen, alaturi de romanii reprezentati de Mandarina9: Livio, Pagal si Rosario Internullo.

Vino alaturi de The Mission in seara de 27 martie pentru a sarbatori impreuna cu ei 8 ani si un sfert de petreceri interminabile cu o atmosfera incredibila si muzica de calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.