7 PERICOLE din casa ta care iti pot transforma sarbatorile in cosmar

Neatentia, graba, oboseala, casa aglomerata si multi alti factori pot transforma, in doar cateva clipe, bucuria sarbatorilor de iarna in adevarate cosmaruri.

brad de craciun cu daruri impachetateStatisticile arata ca, anual, in perioada sarbatorilor de iarna, mii de romani se prezinta in unitatile de Urgenta, acuzand fracturi, contuzii, arsuri sau indigestii, mare parte dintre acestea fiind aparute in mediu casnic.

Iata 7 pericole din casa ta care iti pot distruge bucuria Craciunului intr-o singura clipa, de unde te pandesc si cum le poti inlatura:

1. Pericolul din spatele pomului de Craciun

Vedeta sarbatorilor de iarna din orice casa este, fara indoiala, bradul de Craciun. Dar trebuie sa stii ca ornarea si impodobirea bradului, in graba si fara masurile de precautie necesare, poate fi biletul de internare in spital pentru intreaga perioada a sarbatorilor de iarna.

Momentul culminant din procesul de impodobire a bradului este si cel mai riscant – montarea varfului. Daca nu vrei sa te alegi cu o fractura, o contuzie sau cu o simpla sperietura, foloseste de fiecare data cand ornezi bradul o scara.

2. Cadourile pentru cei dragi

Ei bine, daca ai trecut cu bine proba decorarii pomului de Craciun, e momentul sa treci la impachetarea darurilor pentru familie si prieteni. Oricat de simplu ar parea, e bine sa stii ca efectuata in graba, operatiunea de impachetare a cadourilor poate lasa urme. La propriu. Nu te grabi, daca nu vrei sa te tai cu hartie de impachetat sau nu vrei sa te intepi cu foarfeca.

Iar daca stii ca Mosul le va aduce celor mici jucarii care necesita folosirea unei surubelnite pentru asamblare, asigura-te ca in dimineata zilei de Craciun vei avea unealta potrivita la indemana. Nu incerca s-o inlocuiesti cu un cutit, daca nu vrei sa te tai. Din nou, graba strica treaba!

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/12/7-pericole-din-casa-ta-care-iti-pot-transforma-sarbatorile-in-cosmar/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.