6 imbunatatiri simple si ieftine pentru casa care iti vor aduce bucurie

Din cand in cand, orice om simte nevoia de schimbare. Probabil ca stii deja ca o schimbare cat de mica a spatiului in care locuiesti iti schimba parca si starea de spirit, orice imbunatatire – oricat de nesemnificativa ar fi – iti aduce bucurie si te face sa te reindragostesti de casa ta.

Am ales pentru astazi o lista de 6 imbunatatiri pe care le poti face rapid, simplu si ieftin in cateva zile libere, imbunatatiri care iti vor aduce un plus de confort si bucurie si care vor improspata si actualiza aspectul casei tale. Atentie – fara sa cheltuiesti banii de vacanta!

 

Lumina pe blatul de lucru

Daca n-ai facut-o pana acum, nu mai amana: monteaza o banda led sau un set de spoturi dedesubtul dulapurilor de bucatarie suspendate, asa incat sa-i asiguri zonei respective mai multa luminozitate. Acest lucru iti va usura procesul de preparare a mancarii mai mult decat iti poti imagina si la foarte scurt timp dupa instalarea surselor de iluminat deasupra blatului vei regreta ca nu ai facut acest pas mai devreme.

 

Corpuri de iluminat noi

Pentru ca te-ai obisnuit cu sursele de iluminat din camerele casei tale, probabil ca nici nu le mai observi. Dar si acestea se demodeaza cu timpul, iar unele chiar se deterioreaza si cer sa fie schimbate. Uita-te si in jur si vezi ce lustre, plafoniere sau aplice nu ti se mai par atragatoare si fa un efort pentru a le schimba cu unele noi. Nu este obligatoriu sa le inlocuiesti pe toate odata, daca nu-ti permiti acest lucru acum, in prag de concediu, insa poti sa faci schimbarile treptat, in decursul mai multor luni consecutive.

 

Prize cu usb

In timpurile moderne, cand aproape orice smartphone, tableta sau alt gadget modern se alimenteaza de la prize prin intermediul unui adaptor usb, este cat se poate de clar ca porturile usb au devenit parte integranta a vietilor noastre si ca trebuie sa le facem loc si in casele noastre. Acest lucru poate fi facut cu ajutorul prizelor usb. Practic, este vorba despre niste prize obisnuite, care sunt prevazute si cu…

Citeste mai mult la:

http://www.casadex.ro/2017/07/6-imbunatatiri-simple-si-ieftine-pentru-casa-care-iti-vor-aduce-bucurie/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.