5 trucuri decorative ieftine si foarte utile pentru bucatarie

O bucatarie perfect ordonata este nu doar placuta si frumoasa, ci iti scurteaza si timpul petrecut facand curatenie.

1-organizare bucatarie rafturi pentru cereale cafea si ceaiAfla 5 trucuri decorative ieftine si foarte utile care te vor ajuta sa-ti organizezi mai bine bucataria si sa o faci mai frumoasa in acelasi timp.

1. Rafturi minibar pentru micul dejun

Daca iti place sa consumi cereale cu lapte la micul dejun, probabil ca unul dintre dulapurile bucatariei tale este ocupat de mai multe pungi sau cutii cu diverse sortimente ale acestui produs. Elibereaza dulapul cu pricina si foloseste-l pentru depozitarea vaselor si ustensilelor de bucatarie, iar pentru cutiile cu cereale si toate celelalte ingrediente folosite pentru prepararea micului dejun (cafeaua, ceaiul, zaharul etc.) amenajeaza un minibar prin montarea catorva rafturi pe unul dintre peretii din bucatarie.

2-borcanase condimente montate pe perete bucatarieIn acest fel si copiii tai vor ajunge mai usor la cerealele lor preferate, iar tu vei castiga extra spatiu de depozitare.

2. Borcanase ieftine si frumoase pentru condimente

Ai observat si tu cat de scumpe sunt cele mai multe dintre accesoriile pentru bucatarie: oliviere, seturi pentru condimente, suporturile de vase etc. Din cateva borcanase mici, cum sunt cele cu…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/5-trucuri-decorative-ieftine-si-foarte-utile-pentru-bucatarie/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.