5 trucuri de marire vizuala a unui living mic

Cand ai de amenajat o sufragerie ampla, lucrurile vin cumva de la sine, intrucat suprafata mare a incaperii permite multiple variante de configurare a mobilierului si folosirea oricarei culori din bogatul spectru cromatic.

1-configurare mobila in decorul unui living micDilemele apar atunci cand trebuie sa faci acelasi lucru cu un living mic: ce mobilier sa alegi si cum il pozitionezi in acest perimetru restrans, in ce culori ar trebui zugraviti peretii, ce finisaje si accesorii sunt cele mai potrivite pentru o camera de mici dimensiuni etc. La toate aceste intrebari voi incerca sa raspund in articolul de astazi.

Din fericire pentru cei care intampina probleme in amenajarea spatiilor mici – in cazul de fata livingurile – exista destule trucuri care pot schimba perceptia asupra acestora. Iar daca sunt puse in aplicare, incaperea va parea mai mare, dar si mai confortabila in acelasi timp.

Cu ajutorul uneia dintre cele mai cunoscute iluzii optice din lume poti mari vizual suprafata oricarei camere din casa ta. Iluzia Ebbinghaus ilustrata in imaginea cu numarul 2 a galeriei foto de mai jos demonstreaza ca acelasi obiect poate fi perceput diferit, in functie de dimensiunea obiectelor care il inconjoara. Privind imaginea, vei vedea ca un cerc portocaliu inconjurat de cercuri mai mari pare mai mic decat cercul portocaliu de aceleasi dimensiuni inconjurat de cercuri mai mici.

Altfel spus, daca vei alege piese de mobilier mici, livingul tau mic va parea mai mare. Asadar, in locul unui coltar, alege o canapea de doua locuri si un fotoliu, ambele cu design suplu si cu…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/04/5-trucuri-de-marire-vizuala-a-unui-living-mic/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.