5 greseli in amenajarile interioare care dau un aspect dezordonat casei tale

Vrem sau nu vrem, holul este incaperea care spune foarte multe despre casa noastra si despre noi, cei care locuim in ea.

cutii de depozitare solutii organizare casa dezordonataUn hol frumos si bine organizat va lasa intotdeauna o impresie foarte buna, in timp ce unul neingrijit si plin cu haine si incaltari aruncate la voia intamplarii va pune toata casa intr-o lumina proasta.

Daca vrei sa inlaturi eticheta de „casa dezordonata”, incepe prin a organiza incaltarile ce ocupa mai toata pardoseala holului, aglomerandu-l. Ca sa nu cheltuiesti o avere pe noi piese de mobilier, mai incapatoare si mai bine compartimentate, cumpara un cos mare si incapator (din plastic sau din rachita) si foloseste-l pentru a depozita incaltamintea, iar holul tau isi va schimba infatisarea mai repede decat iti poti imagina.

De multe ori, cand locuinta nu este tocmai spatioasa, avem tendinta de a alege piese de mobilier mai mici, din dorinta de a economisi cat mai mult spatiu. Nu este o abordare gresita, dar nu trebuie aplicata in toate cazurile.

De pilda, poti alege o canapea mai mica sau poti inlocui ditamai ansamblul de mobilier din living cu o comoda, dar n-ar fi indicat sa renunti la dressingul mare si incapator din dormitor in favoarea unui…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/06/5-greseli-in-amenajarile-interioare-care-dau-un-aspect-dezordonat-casei-tale/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.