4 tendinte pentru amenajarea livingului perfect in 2015

Acum ca au trecut sarbatorile de iarna si ne-am recapatat ritmul obisnuit de munca, este momentul sa-ti aduc la cunostinta si care sunt principalele tendinte ale anului 2015 in amenajarea si decorarea unui living modern ca la carte.

1-canapea culoarea anului 2015 decor modern coloratDin fericire, in domeniul amenajarilor interioare moda nu se schimba radical de la un an la altul. Se puncteaza cateva schimbari ce pot fi integrate cu usurinta in decorul existent, la moda in sezoanele trecute, astfel incat schimbarea sau reinnoirea interiorului se poate produce treptat, fara prea mari cheltuieli. Astazi o sa-ti prezint 4 idei cu ajutorul carora iti vei putea adapta livingul tendintelor anului 2015.

Daca in anii trecuti s-a pus accentul pe nuante neutre, pentru obtinerea unui decor elegant, anul 2015 vine cu propuneri colorate, menite sa anime aspectul livingului. Aceasta tendinta vine ca o continuare fireasca a tendintelor din anul precedent care a deschis calea culorilor bogate precum movul, galbenul, turcoazul, diverselor nuante de verde sau rosu.

O modalitate simpla de a aplica aceasta tendinta colorata in decorul livingului este achizitionarea unei canapele sau a unui coltar cu tapiterie intr-o nuanta intensa. Daca insa vechea ta canapea este…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/01/4-tendinte-pentru-amenajarea-livingului-perfect-in-2015/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.