10 criterii importante in alegerea canapeleli ideale pentru casa ta

O canapea este o investitie consistenta si pentru ca o facem rar – sau cel putin asa ne dorim – trebuie sa ne asiguram ca aducem acasa modelul perfect, care ne va placea si ne va multumi cat mai multi ani.

6-canapea coltar living mic huse bumbacIata 10 criterii de care trebuie sa tii cont ca sa alegi canapeaua potrivita pentru tine si pentru casa ta:

1. Utilitatea sau functia pe care va trebui s-o indeplineasca

Daca esti in cautarea unei canapele pentru pentru living si singura ei functie este asigurarea confortului tau si al familiei tale in tipul vizionarii filmelor si emisiunilor tv, atunci te poti orienta catre o canapea fixa. Pe cand daca stii ca aceasta va fi folosita si in calitate de pat pe timpul noptii, trebuie sa te orientezi catre modele extensibile, usor de manevrat si cu structura de calitate care sa nu te lase balta imediat dupa expirarea perioadei de garantie.

2. Dimensiunea ideala

Urmatorul aspect de care ar trebui sa tii cont este dimensiunea camerei in care se va afla canapeaua. Intr-un living spatios, sumar mobilat, o canapea coltar de 5 sau 6 locuri poate deveni piesa de rezistenta. Aceeasi canapea va aglomera spatiul unei incaperi mici, facand-o greoaie si chiar obositoare. Daca alegi canapeaua pentru camera copilului tau, limiteaza-te la un model cat mai compact, cu doua locuri si cu extensie frontala, care-i va permite celui mic sa foloseasca cat mai mult din suprafata camerei pentru joaca in timpul zilei.

3. Stilul potrivit

In mod normal, fiecare casa este decorata intr-un anumit stil, de care ar trebui sa se tina cont in momentul alegerii mobilierului. Asa ca daca in locuinta ta predomina…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/06/10-criterii-importante-in-alegerea-canapelei-ideale-pentru-casa-ta/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.