Connect
To Top

1 Decembrie – set maraton de 5 ore cu Dj Tiesto

Dj Tiesto   Ziua Nationala a Romaniei, inseamna pe langa obisnuita parada militara, aparitia in public a ..figurilor [rantilor…] de pe scena politica, " baile de multime", celebre de acum…si un excelent eveniment dance. Dj Tiesto vine la Sala Polivalenta pentru turneul de promovare al noului sau album "Element Of Life" [ discul de aur si in Romania].
   Gig-urile "zburatorului olandez" au facut istorie in toate colturile lumii, iar arsenalul este si de aceasta data unul pe masura evenimentului. Julie Thompson, Jes si Christian Burns sunt "elementele" surpriza ale Dj-ului pentru publicul din Romania.

   Cei trei s-au alaturat turneului international de promovare al albumului si vor interpreta piesele pe care la-au lansat impreuna cu Tiesto [ "Can You Feel Me" – Tiesto & Julie Thompson; "Everything" – Jes; "In The Dark" – Christian Burns].

   Jes este cea care va sustine un recital live, dupa care 5 ore cu Dj Tiesto; pe parcursul set-ului vor interveni, ca parte vocala, Julie si Christian Burns.
Alaturi de Mike Olsen, Jes a lansat proiectul "Guardians Of The Earth", prima piesa lansata in aceasta formula- "Starchildren",  intrand in compilatia lui Paul Van Dyk – "The Politics Of Dancing". Au urmat colaborari cu Deepsky [ "Ghost"]; D:fuse; Solarstone Jessi excelentul proiect Motorcycle, alaturi de Gabriel & Dresden [ "As The Rush Comes" a fost no. 1 in clasamentul de scpecialitate intocmit de revista Billboard]. Jes si-a lansat si albumul de debut "Disconnect" [ solo] cu label-ul Black Hole Recordings.
   Jes este cea care va deschide gig-ul "Elements Of Life" – Dj Tiesto, de la Sala Polivalenta.

Tiesto ‘Elements of Life’ – tracklist:

1. Ten Seconds before Sunrise
2. Everything
3. Can You Feel Me
4. Carpe Noctum
5. Driving to Heaven
6. Sweet Things
7. Bright Morningstar
8. Break My Fall
9. In the Dark
10. Dance4Life
11. Elements of Life
12. He’s a Pirate (Tiesto Remix)

Elements Of Life - DJ Tiesto

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.