Z Records va lansa compilatia 20 Years Of Joy Negro

20 Years Of Joy Negro - cover album

Noul material va fi lansat de Z Records, fiind mixat de doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Negro: Grant Nelson si DJ Spinna.
Primul disc este mixat de Nelson si propune piese lansate de Joy Negro, dar si de proiectele pe care acestea le – a infiintat:
Akabu, Sessomatto, Doug Willis, Jakatta si Raven Maize.
DJ Spinna se ocupa de al doilea disc si propune 7 piese inregistrate de proiectul The Sunburst Band, plus cateva variante remix semnate de Dennis Ferrer, Idjut Boys si Henrik Schwarz.

20 Years of Joey Negro – tracklisting:

Disc 1 – Joey Negro Mixed by Grant Nelson:

 1. Erro – Change For Me / MAW – Backfired (Accapella)
 2. Mistura – Think Positive
 3. Doug Willis – Spread Love / Joey Negro – Can’t Get High         Without You (Accapella)
 4. Z Factor – We’ll Keep Climbing
 5. Joey Negro – Can’t Get High Without You
 6. Joey Negro – Love Hangover (DJ Spen Remix)
 7. Joey Negro – Ride The Rhythm
 8. Raven Maize – Forever Together (Grant Nelson Remix)
 9. The Sunburst Band – Fly Away
10. Dave Lee feat. Ann Saunderson – You’re Not Alone
11. The Blackbyrds – Mysterious Vibes
12. Joey Negro – Must Be The Music (Nicola Fasano Remix / Grant        Nelson Re-Fix)
13. Nova Fronteira – Baila Conmigo
14. Dave Lee – Latronica
15. MAW feat. India – Backfired (Joey Negro Remix / Grant Nelson       Special Edit)
16. Z Factor – Makes You Crazy
17. Yolanda Wyns – I Know You, I Live You (Joey Negro Remix /         Grant Nelson Re-visit)
18. Jakatta – Scattering Stars
19. Akabu – I’m Not Afraid Of The Future
20. Grant Nelson Epilogue

Disc 2 – The Sunburst Band Mixed by DJ Spinna:

 1. Searching
 2. What’s Your Sign?
 3. Do You Really Love Me?
 4. Moving With The Shakers
 5. U Make Me So Hot (Yam Who? Mix)
 6. We Can Live Forever
 7. Shabadowah
 8. Far Beyond
 9. Everyday
10. Dusk
11. Twinkle (Idjut Boys Remix)
12. Turn It Out (IG Culture Mix)
13. Atlantic Forest
14. Survivin’ feat. Leroy Burgess
15. For All Eternity
16. Journey To The Sun (Dennis Ferrer Mix) / I’ll Be There For You
17. Man of War (Henrik Schwarz Mix)
18. He Is (Ian Friday Tea Party Mix)
19. He Is (Album Mix)
20. Until The End of Time
21. I Know U Care
22. Fly Away

Z-Records va lansa compilatia "20 Years of Joey Negro" pe data de 9 iulie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.