Connect
To Top

World Music Awards 2007

World Music Awards 2007   Gala World Music Awards 2007, s-a consumat duminica, 4 noiembrie, in Monte Carlo, evenimentul fiind urmarit de aproape un miliard de telespectatori, din 160 de tari .
   Cantareata Celine Dion si regina R&B, Patty LaBelle, au primit distinctii speciale pentru intreaga cariera – "The Legend Award". LaBelle, in varsta de 63 de ani, a ridicat publicul in picioare, in momentul in care a interpretat hit-ul " Lady Marmelade", iar Celine Dion, a interpretat piesa "Taking Chances", de pe albumul cu acelasi nume, care va fi lansat in luna decembrie.

 David Guetta   Dj-ul de origine franceza,  David Guetta [foto], locul 10 in DJ Mag Top 100,  a castigat premiul la categoria " Best Selling DJ", unde a concurat alaturi de :DJ Tiesto, Bob Sinclair si Martin Solveig.

   Britanicul Mika, autorul celebrelor "Grace Kelly" si "Love Today",  a plecat acasa cu 4 premii,  printre care : Best Selling Rock/Pop Male Artist, Best Selling New Artist.
   Americanul, de origine senegaleza, Akon, a fost considerat cel mai bine vandut artist R&B,  Avril Lavigne – cea mai bine vanduta artista pop/rock,  Rihanna – artista pop cu cele mai mari vanzari.
   Premiile World Music se acorda anual, pe baza vanzarilor de albume, de catre Federatia Internationala a Industriei Fonografice, la care sunt afiliate 1.400 de case de discuri, din 75 de tari ale lumii.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...