WE WANT TECHNO 3

blank

wwt3WE WANT TECHNO 3 sparge gheata in 2015 cu un line-up de invidiat.
Primul pe lista invitatilor este Sam Paganini, cel care de curand a fost desemnat de Beatport Dj-ul Techno #1. Sam este singurul artist Italian care a lansat sub propriul nume productii sub label-uri precum Plus8, Cocoon si Drumcode. In 2014 a inceput un turneu international de promovare a noului album, “Satellite”, avand pe lista locatiilor si Awakenings. In 2015 turneul continua, iar Romania este pentru prima data in agenda artistului, asa ca trebuie sa-l primim cum se cuvine!

Al doilea invitat se afla pentru a2a oara in Romania si cu siguranta nu ati uitat-o de vara trecuta. ANNA se intoarce cu forte proaspete, pregatita sa va surprinda din nou cu techno de calitate.

Avem si o a 2a premiera pentru Romania, mai precis: Rob Hes, al carui sound poate fi descris ca fiind crud, energic, dar foarte muzical in acelasi timp. Acesta este considerat o noua “stea” pe scena muzicii techno. Ce nu stiu toti este faptul ca produce de mai bine de 10 ani, in aceasta perioada avand release-uri sub diferite pseudonime. Acum, dupa atatia ani de munca, iese la lumina si ne arata ce poate, prin productii lansate sub label-uri precum “Bedrock” – John Digweed, “Sci+Tec” – Dubfire sau “Tronic”- Christian Smith.

Nu se putea sa nu avem si un Dj care sa ne reprezinte, iar cel mai potrivit pentru o noapte techno este Mircea Ivan. 2014 a reprezentat un an foarte bun pentru Mircea avand in vedere ca productiile lui s-au regasit in seturile lui Richie Hawtin inca din luna Mai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.