Vistiffany- un nou salon de infrumusetare cu servicii premium si-a deschis portile in capitala

salon
Un nou salon de lux cu servicii premium si-a deschis portile, in centrul capitalei. Marea deschidere a Centrului de remodelaree corporala si infrumusetare Vistiffany a avut loc zilele trecute, in locatia din Calea Vacaresti nr 252-254, intr-o atmosfera prietenoasa si sofisticata, alaturi de invitati si personalul salonului ce au oferit demonstratii ale produselor si serviciilor pe care le ofera.

Salonul ofera o gama variata de servicii: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj cu bete de bambus, masaj cu roci vulcanice, reflexoterapie,chiropractica, tratamante faciale si corporale Guinot, epilari cu ceara de unica folosinta si ceara traditionala, pensat, vopsit gene si spancene, machiaj semipermanent, machiaj de zi si de ocazie si tratamente impotriva ridurilor vergeturilor, calvitiei, parodontozei Electronic Doctor.

“Dorim ca toate doamnele si domnisoarele sa sa simta rasfatate si relaxate. Echipa noastra are ca scop sa aduca buna dispozitia si zambetul pe fata dumneavoastra. Fiecare femeie are o frumusete aparte, important este sa fie pusa in valoare. Noi va oferim terapie prin frumusete. .”, declara Doina Dediu, owner Salon Vistiffany.

Serviciile de calitate, tehnologia revolutionara ,produsele Guinot si personalul certificat la institute prestigioase de frumusete pozitioneaza Salonul Vstiffany in clasa premium.
Salonul din Calea Vacaresti nr 252-254 este situat la 3 minute de metrou Timpuri Noi si este a doua locatie a Vistiffany Salon, prima situandu-se in Targul Jiu unde s-a remarcat ca fiind primul salon revolutionar, bucurandu-se de nenumarate aprecieri din partea clientilor .

Web: www.salonvistiffany.ro
Facebook: Salon VisTiffany

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.