Visatori alaturi de Randi

Niciodata nu este prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi, dupa cum spunea George Eliot.

Teaser Randi - VisatorIar Visator, single-ul pe care Randi urmeaza sa il lanseze, despre asta vorbeste: despre oameni care viseaza, care au curajul sa-si urmeze visurile si sa fie ei insisi, despre o lume mai buna, pe care o putem construi impreuna.
Ce ne face sa fim oameni? Faptul ca toti avem visuri, teluri si aspiratii. Faptul ca toti visam la o lume mai buna.
Noi credem ca visurile fac lumea mai frumoasa, credem in visuri si in visatori. Ne-am decis sa vorbim cu o serie de oameni care ne inspira, care ne fac sa visam prin munca lor. Oameni care au visat frumos si care au indraznit, mai ales, sa-si urmeze visurile. Am vorbit despre visuri, o lume mai buna, fericire si multe altele cu Maia Morgenstern, Mihai Morar, Loredana Groza, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Virgil Iantu, Delia Matache, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Leonard Doroftei, iar lista poate continua.
Astazi inauguram o serie de materiale video cu prima intrebare pe care le-am adresat-o: Ce inseamna sa fii visator?
Alexandru Arsinel ne-a povestit despre visurile sale, in care se incadreaza si “hobby-ul” pentru muzica, iar Stela Popescu a fost cea mai miscata atunci cand a ascultat pentru prima oara piesa “Visator”, remarcand sensibilitatea cu care Randi da glas unor ganduri pe care le avem cu totii.
Se spune ca nimic nu este intamplator si iata ca la noi se adevereste: interviul cu Maia Morgenstern a avut loc chiar de Purim, o sarbatoare laica evreiasca tradusa ca Sarbatoarea Destinului. Virgil Iantu a beneficiat de o intrebare extra, adresata chiar la inceputul interviului: Vrei sa fii visator? (adaptare dupa “Vrei sa fii milionar?”) S-a amuzat copios pe aceasta tema.

‘Visator este o piesa la care tin foarte mult si prin care vreau sa transmit un mesaj important: sa indemn oamenii sa viseze la o lume mai buna, sa nu le fie teama sa-si urmeze pasiunile. De aceea ma bucur si le multumesc din suflet tuturor oamenilor frumosi care s-au alaturat proiectului nostru video si au acceptat sa vorbeasca despre o lume mai buna. Cred ca este important ca noi, persoanele publice, sa transmitem un mesaj pozitiv oamenilor care ne urmaresc’, spune Randi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.