Vezi cum se pregătește Tara Holtea să înfrunte luna decembrie și unde va concerta artista în noaptea de Revelion!

Tara Holtea la sala

Cel mai fierbinte iepuraș Playboy din acest an, Tara și-a schimbat recent numele de scenă în Tara Holtea. Acest lucru pare a fi de bun augur pentru solistă, aceasta având programate în luna decembrie mai multe concerte în țară, dar și două concerte în Italia și un mega-concert în Azerbaidjan, în noaptea dintre ani, unde va cânta alături de Faydee și Kat DeLuna.

Pentru a fi în formă în acest final agitat de an, Tara Holtea merge de trei ori pe săptămâna la sala de fitness unde fie folosește banda de alergare, fie pedalează din greu la bicicletă staționară.

“Mă așteaptă un final de an foarte aglomerat și pentru asta am nevoie să fiu în formă. Cum am puțin timp liber, fug direct la sala de fitness unde bag la greu exerciții cardio și aero. În noaptea de Revelion voi cânta la Baku, în Azerbaidjan. Este pentru prima dată când ajung acolo, însă eu vorbind fluent limba turcă nu cred că voi avea probleme foarte mari, Azerbaidjan și Turcia fiind două țări înfrățite”, a declarat Tara Holtea.

Până să înceapă concertele în afara țării, cântăreața va face un tur al emisiunilor TV din România pentru a promova videoclipul piesei “Iarnă de vis”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.