Vezi cum arată Teodora Carlaonț, noua Miss Ambasad’Or – galerie foto –

Pe lângă calasicele prezentări de modă, ultima seară a Bucharest Fashion Week -€“ Spring 2014 a marcat și concursul Miss Ambasad’Or. Domnul Nicușor Stan, Președintele centrului de evenimente, a făcut parte din juriu, alături de Luis Lazarus, F Charm și multe alte personalități ale lumii mondene.

 

Nicusor Stan si Teodora Carlaont (Miss Ambasad'Or)După multe deliberări, Teodora Carlaonț (20 de ani) din București, a obținut acest titlu, devenind imaginea centrului de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure. Locul 2 a fost ocupat de Isabela Popa (17 ani) din Sibiu, iar locul 3 a mers la Anca Gheorghe.

“Sunt foarte mulțumit de rezultatul concursului. Teodora este o fată rafinată și elegantă și se potrivește perfect ca imaginea centrului nostru de evenimente, deoarece când spui Ambasad’Or, spui lux, stil și eleganță”, a declarat domnul Nicușor Stan.

Tot în cadrul ultimei seri de Bucharest Fashion Week, Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica în vârstă de 14 ani a Aneimaria Prodan Reghecampf a primit premiul pentru “Cel Mai Tânăr Debut în Modă”.

Printre vedetele care au mai fost prezente la eveniment s-au numărat Irinel Columbeanu, Oana și Viorel Lis, Godess Andreea, Iulia Mladin (Miss Facebook), Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.