UNTOLD 2018 – Ziua 3

DJ Dobrikan pe scena Time de la Untold 2018

“Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! E impresionant! E măreț ce se întâmpla la Cluj! E magic!” STEVE AOKI

Peste 92.000 de oameni au participat la cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Steve Aoki. Artistul a fost prezent și la ediția de anul trecut și a rămas impresionat de publicul din România. Steve Aoki a respectat tradiția și și-a răsplătit fanii la final cu 13 torturi delicioase.

„Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. Atunci am înțeles ce înseamnă când un român spune CAKE ME! E impresionant! E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat STEVE AOKI.

Pe scena principală au urcat aseară și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD. Prezenți la fiecare ediție a festivalului, cei doi dj au creat deja o legătură strânsă cu fanii din România. Stadionul s-a transformat aseară într-un ring de dans sincron alături de Dimitri Vegas&Like Mike.

Cei de la THE PRODIGY au făcut aseară un show incredibil pentru zecile de mii de fani aflați în stadionul Cluj Arena. Hituri cunoscute ca și “Firestarter”, “Breathe”, “Out of Space” și “Smack my bitch up” au răsunat aseară live de pe mainstage-ul UNTOLD.


Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în a treia seară Mark Azekko, Subcarpați, The Prodigy, Danny Avila, Alesso, Dimitri Vegas&Like Mike și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Loco Dice, Steh Troxler, Dope D.O.D, Flux Pavilion, Andy C, The Glitch Mob și mulți alții.

Dobrikan, rezident Radio DEEA, DJ aflat pe roasterul Cyclic, a mixat și in 2018 la festivalul Untold, pe scena Time Stage.

Show-urile lui Mark Azekko, Subcarpați, Danny Avila și a lui Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, pe canalul YOUTUBE, pe PRO TV Plus, pe KISS FM și sunt retransmise integral pe MTV România. Și ultima zi a festivalului va fi transmisa live pe canalele mai sus menționate.

Câteva secvențe din setul lui ROSARIO INTERNULLO


Câteva secvențe din setul lui Mahony la Untold 2018

PRO TV va transmite în premieră, live, concertul lui ARMIN VAN BUUREN de la festivalul UNTOLD.

Anul acesta, în premieră pentru Romania, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea dinspre duminică spre luni, de la 02:15, Armin van Buuren va ajunge în casele tuturor românilor care își doresc să simtă atmosfera unică de la UNTOLD. În 2017, celebrul DJ a mixat timp de 5.5 ore, fără nicio pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.