Connect
To Top

Underground Resistance la Rokolectiv

underground_resistance_rokolectiv.jpgAnul acesta, festivalul Rokolectiv invita pentru prima data in Romania cavalerii fugitivi interstelari ai label-ului american Underground Resistance. UR reprezinta calatoria  prin vechiul teritoriu al Techno-ului a unui grup de artisti care, la semnalul lui "Mad" Mike Banks, s-au intors cu spatele la mainstream si au pornit o revolutie supersonica a carei estetica militanta a cuprins underground-ul din Detroit si s-a intins in emisfera stanga din mintea oamenilor de pretutindeni, pentru a darama prejudecati si ziduri.

Grupul, label-ul si miscarea UR au fost fondate in 1989 de Jeff Mills "The Wizard", "Mad" Mike Banks si Robert "Noise" Hood. Asaltul de la Bucuresti va fi “executat” de Mike Banks, Ray Merriwheather, Cornelius Harris, Milton Baldwin si Frankie Fultz sub numele de Interstellar Fugitives, prima trupa din istoria muzicii care a facut techno live si prima care a adus pe scena un DJ si un VJ, ca membri cu drepturi depline.

Vineri 11 aprilie, la Session, Underground Resistance fac o incursiune in istoria Techno-ului si a eticii care l-a generat, in cel mai pur spirit al Detroit-ului anilor ’90 .

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...