Legendarul UMEK, alături de patru DJi internaționali, va juca ruleta rusească la București!

blank

Cinci DJi cunoscuți pentru legendarele show-uri susținute în cluburi și festivaluri de muzică electronică din întreaga lume vin la București pentru a lua parte la primul joc de ruleta rulească cu muzică techno și house!  

Russian Roulette este cel mai nou concept de distracție pentru pasionații de muzică electro și underground house din România. Proiectul este un show de excepție, unde inovația, ritmul, muzica și elementele artistice vor transforma seara participanților într-un eveniment de neuitat. Russian Roulette se va desfășura în data de 23 septembrie la Arenele Romane din București și îi va avea ca invitați pe Umek (Slovenia), Prok & Fitch (UK), Adrian Hour (Argentina), David Keno (Elveția), David Herrero (Spania).

Cu cinci scene, una pentru fiecre DJ, evenimentul se va desfășura conform feedback-ului publicului. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat în mijlocul locației, publicul va hotărî cum se va desfășura întreaga seară, stabilind ordinea în care fiecare DJ își va susține show-ul.

Ideea evenimentului a pornit de la dorința de a găsi o modalitate prin care publicul să fie parte din eveniment, să se implice în modul în care el se desfășoară, nu doar să asiste. Momentele trăite aici se vor transforma într-o experiență memorabilă, greu de egalat”, a declarat Gabriel Totu, Event Manager Russian Roulette.

Russian Roulette este un concept unic în lume și va avea loc pentru prima oară în București. Cu această ocazie, românii vor putea să asculte în premieră seturile pregătite de cei cinci DJi internaționali. Printre artiștii invitați se află și legendarul Umek, cel care este responsabil pentru lansarea trend-ului muzicii electronice în țara sa natală, Slovenia, și este  unul dintre cei mai căutați DJi underground din întreaga lume. Alături de el vor fi și DJi Prok & Fitch, Adrian Hour, David Keno și David Herrero, prezenți mereu în topurile Beatport și pe lista celor mai buni DJi din lume.

Spectacolele susținute de aceștia au făcut înconjorul lumii, astfel că au ajuns rapid printre favoriții petrecăreților și pasionaților de muzică electro din Ibiza, SUA, Japonia, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, Olanda, Canada și chiar România.

Mai multe detalii despre primul eveniment Russian Roulette puteți găsi pe pagina de Facebook Russian Roulette Romania.

 

Despre Russian Roulette:

Russian Roulette este un concept unic de eveniment, a cărui primă ediție are loc anul acesta, în București. Sub forma unei rulete rusești cu muzică electronică și techno, Russian Roulette îi oferă publicului său șansa de a decide modul în care întregul eveniment se va desfășura. Prin apăsarea unui buton amplasat în mijlocul arenei, publicul va declanșa un adevărat joc de lumini care se va opri asupra DJ-ului care va susține următorul set. Evenimentul este un mix inedit de lumină și muzică electronică, iar prima ediție a Russian Roulette va avea loc în București pe 23 septembrie 2017, la Arenele Romane. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.