Tu pe cine faci fericit de Craciun

blank

Vino pe 12 decembrie la The Light Cinema la cel mai dragut eveniment caritabil!

sperantaPrezenta numeroasa, suportul neconditionat, sustinerea pozitiva si ajutorul vostru la ultimul eveniment dedicat animalelor, care a avut loc in octombrie 2013 la The Light Cinema, ne-au determinat sa organizam si in acest an, in preajma sarbatorilor de iarna, un eveniment similar care are acelasi obiectiv: ajutorarea animalelor.
Prin urmare, va invitam vineri, 12 decembrie, ora 20.00, la The Light Cinema la o vizionare speciala pentru toti iubitorii de animale, cu scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea animalelor aflate in adapostul Fundatiei Speranta.
Donatia este in valoare de 55 lei/persoana si include bilet la filmul Paddington, bautura racoritoare si popcorn. Toate fondurile colectate in cadrul acestui eveniment vor fi donate integral catre Fundatia Speranta si astfel veti ajuta la adapostirea, ocrotirea si ingrijirea animalelor fara familii: www.caini-fundatiasperanta.ro .
Astfel incepand cu ora 20.00 veti putea viziona un minunat film de comedie pentru intreaga familie:

Paddington
Cu: Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters
Sinopsis: Popularul ursulet din Peru, erou al mai multor carti pentru copii publicate în Marea Britanie, îsi face aparitia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepartate în mijlocul Londrei, Paddington spera sa-si gaseasca în sfârsit un camin. Chiar când toate sperantele îi pareau naruite, simpaticul urs da peste familia Brown care îl primeste în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsita de inima si împatimita de taxidermie, devine obsedata sa-l aiba pe micul Paddington în colectia sa de animale împaiate

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.