A transformat garajele intr-o casa care valoreaza 150.000 de lire sterline – foto –

In doi ani o tanara britanica a reusit sa creasca de zece ori valoarea de 15.000 Lire Sterline a garajelor vechi din curtea parintilor sai, transformandu-le intr-o casa cu 3 dormitoare.

casa cu 3 dormitoare in timpul lucrarilor de constructie si renovarePasiunea pentru design a domnisoarei Stephanie Bertenshaw a facut-o sa piarda in repetate randuri garantia depusa la semnarea contractului de inchiriere a apartamentelor in care a locuit, pe rand, pana in urma cu doi ani. Si asta deoarece nu se putea abtine sa nu modifice locuintele in care statea cu chirie, zugravindu-le sau aducandu-le alte imbunatatiri din punct de vedere decorativ. Aceeasi pasiune a ajutat-o sa inceapa lucrarile de renovare ale celor cinci garaje din spatele casei parintilor sai, devenind astfel proprietara unei case cu 3 dormitoare pe care o imparte cu iubitul sau si cu doi caini, Lola si Ben.

bucatarie stil country casa din garaje transformatePentru a tine cheltuielile in frau, tanara a apelat la ajutorul familiei si prietenilor pe intreaga perioada de renovare a vechilor garaje, pline cu tot felul de unelte si obiecte vechi, aruncate de-a valma. Si tot pentru reducerea costurilor Stephanie a ales sa cumpere majoritatea decoratiunilor si pieselor de mobilier din targurile de vechituri.

Dupa testarea mai multor stiluri de amenajare si decorare in Photoshop, tanara proprietara a decis sa decoreze fatada casei in stil spaniol, contrar propriilor asteptari. Asadar, acum casa fara etaj are usa de intrare amplasata sub o arcada decorata cu piatra naturala, iar tamplaria este…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/03/a-transformat-garajele-intr-o-casa-care-valoreaza-150-000-de-lire-sterline-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.