Top pălării de toamnă

Pălării vor fi foarte multe in aceasta toamna.

 

Fashionable hatsCăciulile sunt înapoi, dar nu așa cum le știți (de exemplu, purtat cu o vestă, tatuaje și o expresie serioasă în rundele inițiale ale The X Factor). Căciula  ca si pălăria du jour ar fi putut veni ca o surpriză pentru unii  dintre noi care-am gandit sa atingem  punctul de saturație cu pălării ce  seamănă cu un prezervativ în ultimele etape ale ciclului său de viață, dar cei care știu mai bine (Stella McCartney, Alexander Wang și Donna Karan) a arătat toate căciulile în colecțiile lor de toamnă.  Purtați  la  moda blogger-stil, cu terenuri  ascuțite și un strat bărbătesc, sau să se inspire din pistă și să încerce clipeală Lurex sau lână impodobita pentru seara. Markus Lupfer a  excelat cu căciulile lui Bejeweled acest sezon.

La celălalt capăt al spectrului este pălărie fedora. Din nou, acesta a fost in atentia publicului pentru un timp, dar (ca și  căciulă) actualizarea 2013 este în modul în care îl purta.    Deci, în timp ce o căciulă casual, va arăta proaspăt cu pantofi inteligenti, cu un Fedora invers se aplică. Poart-o cu ceva mai relaxat (un hanorac, cizme și o eșarfă material?), Mai degrabă  optează pentru cap-la-n picioare 70 de glamour. River Island are o selecție coloristică de fedoras, sau încercați Filiera franceză, Boden și Linea de la House of Fraser.

Stilul  la  începutul anilor ’60 pare să domine în 2014, așa că nu ezitați să faceti achiziții dar si  investitii  . Cumpărătorii se vor bucuraamul acesta  de design britanic  făcut de Cambridge Kate modistă Minola, și pălărie Pussycat Eugenia Kim .

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.