Top 20 cele mai bogate fotomodele

Gisele Bundchen

Pe primul loc al topului este dominat de brazilianca Gisele Bundchen care are o avere neta de 151 milioane de dolari. Ea detine suprematia acestui top inca din anul 2004, pe langa contractele de publicitate si de modeling ea avand si o afacere proprie cu o linie de sandale (Ipanema) care doar in 2010 a avut o cifra de vanzari estimata la 250 de milioane de dolari. Gisele detine si o linie de cosmetice numita Sejaa, proprietati imobiliare, un hotel, afaceri care i-au adus, estimativ, doar in anul 2011, 45 de milioane de dolari.

Gisele Bundchen


 

Tyra Banks

Al doilea loc este ocupat de Tyra Banks, model american care are averea estimata la 90 de milioane de dolari. Ea este detinatoarea francizei TV care se bucura de un succes enorm, America”s Next Top Model, principala sa sursa de venit. Apoi se cumuleaza veniturile din cariera de actrita dar si de scriitoare, ea scotand pe piata doua volume dintr-o serie de trei , iar in 2011 a lansat si un site pentru femei.

Tyra Banks


 

Christie Brinkley

Pe locul trei se afla modelul american in varsta de 57 de ani, Christie Brinkley care are o avere estimata la 80 de milioane de dolari. In prezent actrita pe Broadway, Christie si-a acumulat averea in cea mai mare parte din afacerile cu imobiliare, ea reusind sa vanda numeroase proprietati la preturi extraordinare. Ea este celebra pentru aparitiile consecutive pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue la sfarsitul anilor “70 si inceputul anilor “80.

 

Christie Brinkley


 

Kate Moss

Modelul britanic Kate Moss ocupa locul 4 in clasamentul celor mai bogate modele ale lumii. Averea ei este estimata la 78 de milioane de dolari, este ambasador Rimmel si Mango in intreaga lume. Ea detine o linie de genti pentru brandul Longchamp, a realizat accesorii pentru brandul Topshop si a lansat 4 parfumuri la Coty. Anul trecut a cheltuit 3 milioane de dolari pentru nunta sa care a tinut 3 zile.

 Kate Moss

 

Heidi Klum

Heidi Klum, modelul de origine germana, detine o avere de 70 de milioane de dolari si ocupa locul 5 in top. Ea esteprezentatoarea si producatoarea show-ului “Project Runway” si „Germany”s Next Top Model”, a lansat numeroase linii de haine, cosmetice si accesorii.

 Heidi Klum

 

Elle Macpherson

Detinatiarea locului 6 este modelul australian Elle Macpherson care are o avere estimata la 59 de milioane de dolari. Ea prezinta show-ul Britain’s Next Top Model si detine o linie de lenjerie Elle Macpherson Intimates.

 Elle Macpherson

 

 

Restul topului:

7. Claudia Schiffer (55 de milioane)
8. Naomi Campbell (48 de milioane)
9. Milla Jovovich (36 de milioane)
10. Adriana Lima (34 de milioane)
11. Daria Werbowy (29 de milioane)
12. Helena Christensen (28 de milioane)
13. Natalia Vodianova (23 de milioane)
14. Doutzen Kroes (20 de milioane)
15. Eva Herzigova (20 de milioane)
16. Christy Turlington (17 milioane)
17. Linda Evangelista (17 milioane)
18. Cindy Crawford (17 milioane)
19. Carolyn Murphy (15 milioane)
20. Stephanie Seymour (15 milioane)


sursa: fpeople.ro


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.